Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen
Blogs

Meet Max!

 

Max, pionier van hub Nijmegen, is een echte sfeermaker en teamspeler. Of het nu gaat om inspireren op de werkvloer of losgaan op bedrijfsfeestjes, Max weet altijd indruk te maken. Nieuwsgierig naar zijn guilty pleasure en geheime talent? Lees snel verder!

Wat is jouw grootste blunder als intercedent?
Max: “Ik heb wel eens de telefoon opgenomen met de verkeerde bedrijfsnaam, maar dat kan iedereen gebeuren. Dat is maar een klein blundertje. Ik heb ook wel eens gehad dat ik de verkeerde tijd in een afspraakbevestiging heb gestuurd. Een kandidaat mocht op gesprek bij het bedrijf en ik had in de bevestiging 10.00 gezet. Iets na 9’en belt het bedrijf op met de vraag waar de kandidaat is. Ik had geen idee, dus ik belde de kandidaat op. Hij zei dat in de mail dus iets anders stond. Ik het bedrijf weer bellen en toegegeven dat het mijn fout was en dus niet die van de kandidaat. De kandidaat kon gelukkig alsnog op gesprek komen en is uiteindelijk ook gestart. Maar altijd goed je mails checken dus!” 

Hoe ben jij op bedrijfsfeestjes?
Max: “Bij ForWork heb ik er nog geen meegemaakt, maar ze lijken me heel gezellig. Over het algemeen ben ik vrij rustig op bedrijfsfeestjes. Ik hou wel van een biertje maar ook van een wijntje, als er maar alcohol in zit! Grapje! Maar met een drankje op wordt ik toch wat losser en uitbundiger. Ik kan niet echt dansen, dus dat zal je mij niet snel zien doen. En voor karaoke moeten er wel heel veel biertjes inzitten! Ik ben meer van het babbelen met iedereen, daar ben ik wel heel goed in!”

Wat is jouw guilty pleasure?
Max: “Mijn guilty pleasure is van die awkward programma’s kijken. Bijvoorbeeld Boer zoekt Vrouw of B&B Vol Liefde. Daar kan ik helemaal van smullen. Ik kijk deze programma’s wanneer het mij uitkomt, ik volg het dus niet op tv. Het liefst kijk ik er een paar achter elkaar, met een theetje erbij en dan lekker naar ongemakkelijke mensen kijken. Heerlijk!”

Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?
Max: “Je mag mij wakker maken voor een leuke verrassing. Ik hou er wel van om verrast te worden met een leuk uitje. Niet bungeejumpen ofzo, want ik heb een beetje hoogtevrees. Maar wel voor een lekker diner of een andere activiteit met vrienden.”

Wat is jouw favoriete moment van de werkdag?
Max: “Mijn favoriete moment van de dag is ’s ochtends als ik net binnen kom. Dan heb ik frisse, nieuwe energie. Fijn om even bij te praten met collega’s over wat je gister nog gedaan hebt. De dag lekker luchtig beginnen met een kop thee. En dan een plan te maken voor de rest van de dag. Ik vind het ook erg leuk om bij bedrijven op bezoek te gaan. Leuk om een kijkje te nemen in de keuken waar je normaal niet komt. Kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en hopen dat we er een mooie samenwerking uit kunnen halen. Intakes vind ik ook leuk om te doen. Je spreekt dan soms hele leuke en soms wat minder leuke mensen. Maar altijd interessant om nieuwe mensen te leren kennen en lekker te babbelen. Daarvoor ben je uiteindelijk intercedent geworden!” 

Wat zijn 3 dingen waar je niet zonder kan leven?
Max: “Mijn guilty pleasure programma’s! Dat zou wel echt een gemis zijn hoor! Als B&B in een keer zou stoppen, dan kan ik nog terugvallen op Boer zoekt Vrouw. Maar als dat ook stopt, dan weet ik het niet meer. Ik kan ook echt niet zonder mijn vriendin. We zijn al 2 jaar samen dus haar kan ik echt niet missen. Als laatste kan ik niet zonder mijn auto. Ik heb vrienden door heel Nederland wonen, zelfs in Groningen. Als ik die met de trein zou moeten bezoeken, ben ik veel tijd kwijt maar ook erg veel geld. Dus met de auto is toch het makkelijkst. Ik kan gaan en staan waar ik wil en die vrijheid vind ik top!”

Wat is jouw geheime talent?
Max: “Mensen in mijn omgeving weten dit wel, maar op het werk denk ik minder: Ik kan goed koken! Ik vind het ook erg leuk om te doen. Het kost wel tijd, maar het werkt voor mij ook ontspannend. Voor mijn vakantie in Frankrijk had ik van te voren al bedacht dat ik daar graag eendenborst wilde halen zodat ik dat thuis een keer kan klaarmaken. Samen met mijn vriendin en een ander stel hebben we een soort kookclubje. We verzinnen voor het andere stel een keuken en zij maken dan iets klaar. En andersom natuurlijk. Sommige recepten gaan wel eens mis, maar ja oefening baart kunst zeggen ze dan.” 

Welke alledaagse taak zou jij het liefst wegtoveren? 
Max: “Sowieso schoonmaken. Zo fijn als het gebeurd is, maar de taak zelf vind ik verschrikkelijk. Ik woon in huis samen met een ander stel en we hebben met z’n 4e de taken verdeeld. Dus de ene keer maak je de gang schoon, de andere keer de badkamer etc. Wij hebben een grote inkomhal en veel trappen dus de hal inclusief gangen en trappen schoonmaken is by far te grootste taak die er is. Het kost veel moeite, maar het resultaat mag er zijn! Het zou fantastisch zijn om een paar kaboutertjes aan het werk te zetten en te kijken naar hoe hun schoonmaken. Dan zie je wel het proces en het resultaat, maar hoef je zelf geen moeite te doen.”

Wat zou jij veranderen als je de baas van de wereld zou zijn?
Max: “Ik zou heel veel willen veranderen. Ik zou het voor iedereen op de wereld een stukje beter willen maken. Maar dat is natuurlijk moeilijk te realiseren. Ik zou sowieso elk land van de wereld even gaan bezoeken. Zo van: ‘Hoi, ik ben hier nu de baas’, mijn gezicht laten zien en in elk land de toerist uithangen. Daarnaast zou ik ook ervoor gaan zorgen dat iedereen dezelfde taal spreekt. Ik zou niet Nederlands overal naar toe brengen, maar een mooie nieuwe universele taal creëren. Dan kan je met iedereen babbelen en kunnen er op taalniveau geen misverstanden meer ontstaan.” 

Hoe zouden jouw vrienden jou omschrijven in 3 woorden?
Max: “Op festivals heb ik beetje de rol van groepsleider. Ik hou in de gaten of iedereen het naar zijn zin heeft, zorg dat de groep bij elkaar blijft en of het nog goed gaat. Een beetje de papa van de groep dus. Mijn vrienden zouden mij ook omschrijven als positief. Ik zie altijd de zonnige kant van dingen in. Misschien valt het niet altijd op, maar ik probeer van elke situatie toch een positieve draai te geven. Daarnaast zouden ze zeggen dat ik Easy Going ben. Makkelijk om mee om te gaan en maak me niet snel druk om dingen. Ik kan ook makkelijk dingen loslaten en doorgaan met het volgende.”

Wat zou jij nog graag willen leren of bereiken?
Max: “Ik wil graag mijn volgende duik diploma behalen. Ik heb nu het diploma dat ik in open water mag duiken tot 18 meter. Ik wil graag de Padi Advanched halen. Dan mag je tot 40 meter diep duiken. Een mens hoort niet op zo’n grote diepte te zijn, dus ik vind het mega interessant om daar juist wel te zijn en het leven daar te bewonderen. Ik heb op vakanties gedoken, bijvoorbeeld in Egypte en Thailand en ik ga volgend jaar naar Suriname en Aruba. Daar wil ik ook mooie duiken gaan maken. Werk gerelateerd zou ik graag willen leren om mensen meer te sturen. Dat je in een gesprek iemand kan overtuigen dat jouw idee fantastisch is. Ik zou het niet manipuleren willen noemen, maar meer overtuigingskracht, goed op mensen inpraten. En daar meer succes uit kunnen halen.”
 

Recente artikelen

Blogs
Max, pionier van hub...
18-10-2024
Blogs
Maak kennis met Melle! Deze jonge en enthousiaste intercedent is altijd...
30-08-2024
Blogs
Nieuwe Regels voor ZZP'ers in de Zorg in 2025: Is loondienst een beter idee?...
26-08-2024
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.