Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen
Blogs

Meet Luuk

Luuk’s ‘eerste-grote-mensen-baan’ is intercedent zijn bij ForWork. Ondertussen zit hij alweer ruim een half jaar op onze hub in Breda. Hoe bevalt het hem? Wat je nog niet wist van Luuk:

Wat is jouw grootste recruitmentblunder?
Luuk: “Ik werk nog maar kort als intercedent en heb gelukkig nog geen hele grote blunders gemaakt. Maar als ik toch iets moet bedenken is het dat ik een berichtje gekopieerd had van Bram, maar de titel etc. niet had aangepast. Ook Bram stond er nog onder als afzender. Dat is wel een goede les geweest om zo’n berichtje niet klakkeloos over te nemen, maar alles even goed te controleren!” 

Hoe ben jij op bedrijfsfeestjes?
Luuk: “Ik hou erg van bedrijfsfeestjes. Ik vind het leuk om elkaar in een andere setting te zien en drink graag een borreltje. Ook vind ik het leuk om met de collega’s van andere hubs te kletsen, die zie en spreek je niet iedere dag. Op mijn oude werk, werkte ik met vrienden. Dus daar kon het soms heftig aan toe gaan! Als ik met hen op pad ben, kan het gebeuren dat er ook op de tafel gedanst wordt. Maar bij feestjes van ForWork is naast de tafel dansen ook goed genoeg.”

Wat is jouw guilty pleasure?
Luuk: “Ik hou ervan om na een zwaar weekend zondagmiddag lekker op de bank te ploffen. Heerlijk de hele dag series kijken. Ik hou van mini series op Netflix en niet van die langdradige series. Behalve Prison Break, dat is de enige lange serie die ik echt goed vind. Die heb ik ook al meerdere keren gezien. Laatst heb ik Fool Me Once gekeken, maar klik ook vaak gewoon iets aan wat in de top 10 van Netflix staat. Het liefst onder een dekentje en met een zak chips erbij. Ik vind dit het fijnst als ik zaterdag met vrienden ben geweest en zondagochtend heb moeten voetballen. Dan kan ik het meest genieten van een luie zondag. 

Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?
Luuk: “Succes om mij wakker te krijgen! Want als ik slaap, dan slaap ik ook heel vast. Maar voor eten hoef je mij niet wakker te maken, ‘dat komt morgen wel’ denk ik dan. Maar je mag mij wel wakker maken voor een leuk feestje waar al mijn vrienden bij elkaar zijn. Dat wil ik dan echt niet missen!”

Wat is jouw favoriete moment van de werkdag?
Luuk: “Net voor de lunch vind ik een fijn moment. Je hebt dan ’s ochtends veel gebeld en afspraken ingepland e.d. ’s Middags gaan je dan echt de afspraken in. En ik vind net voor de lunch een fijn moment omdat je dan een goed overzicht hebt voor de rest van de dag. Klaar met de ochtendtaken, ready voor de rest van de dag!” 

Wat zijn 3 dingen waar je niet zonder kan leven?
Luuk: “Vrienden en familie, dat staat voor mij op een. Ik kan ook niet zonder voetbal, dat doe ik al sinds mijn 4e! En ik ben ook niet van plan om daar afstand van te nemen. Verder kan ik niet zonder inkomen. Ik woon nog thuis dus kan nu best wel wat sparen, dat is fijn. Ik hou ervan om leuke dingen te doen en ja, die kosten geld. Bijvoorbeeld lekker uiteten, naar de bioscoop of in het weekend een keer naar de Efteling. Superleuk!” 

Wat is jouw geheime talent?
Luuk: “Ik weet niet of het echt een talent is, maar ik vind het leuk om te koken. Als mijn ouders weg zijn en ik alleen moet eten. Of ik kook juist voor mijn ouders en vriendin. Ik vind het ook niet heel moeilijk, gewoon een recept volgen, maar bij mijn ouders en vriendin valt het altijd goed in de smaak. Ik vind het ook leuk om nieuwe recepten uit te proberen. Ik maak bijvoorbeeld Pasta Carbonara, maar dan maak ik wel de saus helemaal zelf, of gewoon een lekker stukje vlees met zoete aardappelfrietjes. Mjum! Ik heb ook nog een talent dat ik nog aan het ontwikkelen ben, namelijk dat ik goed dingen kan inzien en analyseren. Dat heb ik gemerkt in voetbal. Ik heb snel door als iets beter kan en kan ook de tegenstander vaak goed inschatten wat ie gaat doen. Ohja en ik kan goed skiën! Dat doe ik ook al sinds dat ik 5 jaar oud ben. Ieder jaar ga ik met mijn familie of mijn schoonfamilie op wintersport en vind dat fantastisch. Hierdoor mis ik wel ieder jaar carnaval, dat is wel jammer. Maarja op wintersport heb je de après-ski, dat is ook altijd een mooi feestje.” 

Welke alledaagse taak zou jij het liefst wegtoveren?
Luuk: “Het inruimen van de vaatwasser vind ik nooit zo erg, maar het uitruimen vind ik echt vervelend. Alles moet op een andere plek en dat is irritant. Gelukkig hebben we wel altijd een vaatwasser gehad thuis, maar vroeger op de camping moest ik wel eens afwassen. Dat vond ik helemaal stom.”

Wat zou jij veranderen als je de baas van de wereld zou zijn?
Luuk: “Lekker politiek correct antwoord maar als ik alles zou kunnen bepalen, dan zouden er geen ruzies meer zijn. Geen oorlogen, niet meer van dat stomme gedoe op de wereld. Alle landen moeten gewoon normaal doen tegen elkaar. En dat niemand ook meer bang is. Dat lijkt me echt verschrikkelijk, dat je niet veilig bent in je eigen leefomgeving en daardoor continu in angst leeft.”

Hoe zouden jouw vrienden jou omschrijven in 3 woorden?
Luuk: “Als eerste zouden ze zeggen dat ik gezellig ben. Ik mis geen feestje en denk dat ik ook wel een gezellige toevoeging ben in mijn vriendengroep. Ik ben ook spontaan. Ik bedenk vaak spontane acties en dan trommel ik mijn vrienden op om iets leuks te gaan doen. En ze zouden zeggen dat ik druk ben. Als ik enthousiast ben over iets of er gewoon lekker inzit, dan kan ik nog wel eens lekker druk zijn. Dat hangt ook wel samen met gezellig en spontaan!” 

Wat zou je nog willen leren of bereiken?
Luuk: “Ik wil binnen dit vak nog veel groeien. Ik wil alles leren over de uitzendwereld maar ook over het ‘werkleven’. Dit is mijn eerste ‘grote-mensen-baan’, dus hoe gaat het er nou eigenlijk allemaal aan toe op de werkvloer? Ik wil alle trucjes leren op het gebied van uitzenden, dus hoe je het beste klanten benadert, maar ook hoe je met verschillende kandidaten omgaat etc. Privé zou ik uiteindelijk een mooi gezin willen hebben. Lekker huisje, boompje, beestje. Maar ik ben nog jong, dus dat is nog ver weg.” 
 

Recente artikelen

Blogs
Maak kennis met Melle! Deze jonge en enthousiaste intercedent is altijd...
30-08-2024
Blogs
Nieuwe Regels voor ZZP'ers in de Zorg in 2025: Is loondienst een beter idee?...
26-08-2024
Blogs
Luuk’s ‘eerste-grote-mensen-baan’ is intercedent zijn bij ForWork....
5-08-2024
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.