Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Max van Geijtenbeek

Kennismaken met Max

Sinds 2024 ben ik werkzaam als Intercedent bij ForWork in Nijmegen. Na 2,5 jaar als consultant in de uitzendbranche gewerkt te hebben, ben ik enthousiast om mijn ervaring en passie voor het koppelen van vraag en aanbod op de juiste vacatures bij dit nieuwe team in de praktijk te brengen. In mijn vorige rol heb ik sterke relaties opgebouwd met zowel klanten als kandidaten en heb ik geleerd hoe belangrijk het is om open en eerlijke samenwerkingen te creëren. Bij ForWork wil ik mijn vaardigheden inzetten om ervoor te zorgen dat zowel werkgevers als werkzoekenden de perfecte match vinden.

Wat me aanspreekt in mijn werk bij ForWork, is de mogelijkheid om echt een verschil te maken in het leven van mensen. Het doet mij goed wanneer ik iemand kan helpen om een nieuwe baan te vinden die niet alleen past bij hun vaardigheden en ervaring, maar ook bij hun persoonlijke ambities en doelen. Bij ForWork geloven we in een persoonlijke benadering. We nemen de tijd om zowel de behoeften van onze klanten als de wensen van onze kandidaten goed te begrijpen. Door deze diepgang kunnen we niet alleen de juiste matches maken, maar ook langdurige relaties opbouwen.

Ons team in Nijmegen staat klaar om jou te ondersteunen met op maat gemaakte oplossingen voor jouw personeelsbehoeften of carrière. Of je nu op zoek bent naar tijdelijk personeel, een vaste aanstelling, of je volgende carrièrestap, wij zijn er om je te helpen. Dus ben jij op zoek naar nieuw personeel of naar een leuke baan? Dan hoop ik dat wij elkaar heel snel spreken! 

Max van Geijtenbeek
Naam: Max van Geijtenbeek
E-mail: max@forwork.nl
Mobiel: (06) 4377 2374
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.