Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Sjoerd van Gendt

Kennismaken met Sjoerd

Graag stel ik mezelf aan jullie voor: mijn naam is Sjoerd, ik ben 25 jaar oud en woon in Wijchen. Onlangs ben ik gestart als vestigingsmanager bij ons uitzendbureau in Nijmegen, dat gespecialiseerd is in logistiek en office. Voordat ik deze nieuwe uitdaging aanging, heb ik bijna twee jaar ervaring opgedaan als accountmanager bij een ander uitzendbureau. Die ervaring neem ik nu mee om samen met mijn team ons uitzendbureau naar een hoger niveau te tillen.

Vanaf dag één voelde ik al een positieve vibe op het kantoor bij ForWork. Dat motiveert me enorm om samen met mijn collega's Max en Lois successen te behalen. Ik kijk met veel enthousiasme uit naar wat we samen kunnen bereiken. We zijn er klaar voor om met z’n allen te knallen! En natuurlijk doen we dat met veel gezelligheid!

Sjoerd van Gendt
Naam: Sjoerd van Gendt
Mobiel: (06) 4055 8732
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.